Veiligheidscoördinatie

Bent u op zoek naar een goede veiligheidscoördinator voor een bouwproject? Reken op de diensten van ACEG Energy. Als expert op gebied van veiligheidscoördinatie hebben wij reeds verschillende bouwwerken tot een goed eind gebracht. Wanneer u ons als veiligheidscoördinator wilt aanstellen, rekent u bovendien op een scherpe prijs. Ontdek hier alles over onze service als specialist in veiligheidscoördinatie bij bouwwerken.

Waarom een veiligheidscoördinator aanstellen?

Om het risico op arbeidsongevallen bij bouwwerken te verminderen, is het essentieel om een expert op gebied van veiligheidscoördinatie in te schakelen. Stappen er twee of meer aannemers mee in uw bouwproject, dan bent u verplicht om tijdens de ontwerpfase en de bouwwerkzaamheden een veiligheidscoördinator aan te stellen. ACEG Energy is specialist op gebied veiligheidscoördinatie en is dus de ideale partner om uw bouwwerken in goede banen te leiden. Wij zien erop toe dat de werken op veilige manier verlopen en maken een postinterventiedossier op.

Wat is een
postinterventiedossier?

Een postinterventiedossier, kortweg PID, informeert betrokkenen over de structuren van het gebouw en zal door de notaris bij een verkoop aan de verkoopakte toegevoegd worden. Een postinterventiedossier vergemakkelijkt bovendien latere onderhouds-, renovatie- of uitbreidingswerken aan het gebouw.

 

Wat doet een veiligheidscoördinator?

De taken van de veiligheidscoördinator zijn uiteenlopend:

Ontwerpfase

De specialist op gebied van veiligheidscoördinatie detecteert risico’s bij het ontwerp en maakt vervolgens een veiligheids- en gezondheidsplan op met preventiemaatregelen voor de bouwwerken. Ook opent hij een postinterventiedossier met de nodige documenten.

Uitvoering bouwwerken

De veiligheidscoördinator gaat op de werf na of alle preventiemaatregelen gerespecteerd worden en de werken veilig verlopen. Tijdens de bouwwerken vult hij het veiligheids- en gezondheidsplan en postinterventiedossier verder aan.

Na de werken

Na de bouwwerken overhandigt de expert op gebied van veiligheidscoördinatie een werfverslag aan de architect, bouwheer en aannemers.

Als ervaren bouwadviseur vervullen wij al deze taken zonder problemen. Wij zijn betrouwbaar en aanspreekbaar en lossen al uw vragen of problemen steeds zo snel mogelijk op.

Reken op onze expertise

Heeft u bouwwerken gepland en bent u hiervoor op zoek naar een expert op gebied van veiligheidscoördinatie? Zoek dan niet verder. Ons aanstellen als uw veiligheidscoördinator is kiezen voor een specialist in veiligheidscoördinatie die al vele bouwwerken veilig en vlot heeft laten verlopen. Bovendien helpen wij u ook graag om aan de EPB-eisen voor verbouwingen te voldoen. Neem contact met ons op en stel ons al uw vragen of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

offerte invullen