Blowerdoor

Ontdek de luchtdichtheid van Jouw Gebouw
met ACEG Energy's Blowerdoortest

Een blowerdoortest met lekopsporing is de ideale methode om de luchtdichtheid van uw gebouw te meten. Met deze luchtdichtheidstest ontdekt u hoeveel lucht er uit uw gebouw weglekt en op welke plekken dit gebeurt. Zo kunt u gericht naar een oplossing zoeken. De experts van ACEG Energy helpen u graag om met behulp van deze blowerdoortest uw gebouw energiezuiniger te maken.

Wat is een Blowerdoortest?

Een Blowerdoortest is als een check-up voor jouw gebouw. We plaatsen een krachtige ventilator bij de deur, waardoor we kunnen zien hoe goed jouw huis of kantoor is afgedicht. Een lage score betekent dat alles goed dicht zit, wat goed is voor energiebesparing en een fijner binnenklimaat.

Als er gaten zijn, kan warmte of koeling ontsnappen, en dat willen we voorkomen. Blowerdoortests zijn vooral handig bij het bouwen of verbouwen van een huis, omdat ze helpen om gaten en kieren op te sporen.

Hoe werkt het bij ACEG Energy?

Bij ACEG Energy maken we het simpel:

  • Plaats de blowerdoor: Onze experts zetten de blowerdoor op een slimme plek neer.
  • We meten alles op: We meten precies hoeveel lucht er in en uit gaat.
  • Bekijk de resultaten: Na de test vertellen we je wat we hebben ontdekt.
  • Tips voor verbetering: Als er iets niet goed is, geven we je advies over hoe je het kunt verbeteren.

Kortom, een Blowerdoortest is de truc voor een energiezuinig en comfortabel gebouw. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen!