Onze diensten

EPB

Als u een bouwvergunning heeft, moet u een EPB-verslaggever inschakelen. Zij zorgen voor berekeningen, advies en controles om te voldoen aan de energie-eisen volgens de wet.

Veiligheidscoördinatie

Als u twee of meer aannemers aangesteld hebt voor bouwwerken op dezelfde plek, op hetzelfde moment of na elkaar, dan moet u een veiligheidscoördinator inschakelen. Die is nodig voor het ontwerp én tijdens de bouwwerken.

Verslaggeving

Bij het plannen van bouwwerkzaamheden moet u een ventilatieverslag laten opstellen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem volledig aan de eisen voldoet en optimaal functioneert.

Blowerdoor

Wil u weten hoe goed uw gebouw presteert op het gebied van energie en de energieverliezen verminderen? Laat dan een luchtdichtheidsmeting of blowerdoortest uitvoeren.

ePC

Wanneer u van plan bent om een niet-residentieel gebouw te verkopen of te verhuren, is het nodig om een EPC te hebben. Bij ACEG Energy, staan we klaar om u te helpen met het verkrijgen van dit certificaat, ook wel bekend als het EPC NR (Niet-Residentieel). We maken het proces eenvoudig, zodat u aan alle wettelijke eisen voldoet.

Energie audit

Bij ACEG Energy ontdek je met een energiescan of energieaudit meteen waar de grote energieverliezers in uw gebouw zitten. Wij bieden u uitgebreide inzichten en begeleiding die u helpen om uw woning energiezuiniger te maken en te besparen op uw energierekening.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb jij vragen voor ons?

Neem vandaag contact met ons op voor al jouw vragen. 

Zelf een inschatting maken van het energielabel van uw woning?

In Vlaanderen scoort een gemiddelde EPC van een woning ‘energielabel D’. 

De experts van ACEG Energy berekenen voor u het energielabel van uw woning. Indien u dan energetische verbeteringen uitvoert, kan u daarvoor de nodige premies aanvragen bij de overheid en aanzienlijk besparen op uw energiefactuur. 

Via onze eenvoudige ACEG Energy besparingstool kan u bovendien nu zelf al een indicatieve inschatting maken van de EPC-score van uw woonst en deze vergelijken met andere woningen in Vlaanderen.

Ontdek dus vandaag nog hoe u uw woning energetisch kan verbeteren!