Ventilatievoorontwerp

Wilt u een ventilatievoorontwerp laten opmaken door een expert? Reken dan op de experts van ACEG Energy. Als experts op gebied van bouwwerken en energie helpen wij u graag om het ideale ventilatiesysteem voor uw gebouw te installeren en realiseren. Op onze specialisten kunt u bouwen!

Officieel erkend
Ervaring met grote bedrijven
Begeleiding naar beter EPC-label

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Waarom een ventilatievoorontwerp laten maken?

Het ventilatievoorontwerp is verplicht bij alle nieuwbouwwerken en ingrijpende energetische renovaties. Dit verslag, dat het gekozen ventilatiesysteem en de ruimtelijke impact ervan in kaart brengt, moet voor de start van de werkzaamheden opgemaakt worden. Zo kunt u een hoogkwalitatief ventilatiesysteem installeren. Onze gespecialiseerde ventilatieverslaggever heeft reeds veel ervaring met het maken van zo’n ventilatievoorontwerp. Hierbij geeft hij advies over de verschillende ventilatiesystemen en beschrijft hij de technische ventilatiespecificaties. Zo helpt hij u om aan de EPB-eisen voor verbouwingen te voldoen. Overigens rekent u ook op onze experts voor andere belangrijke documenten. Van het ventilatievoorontwerp tot het postinterventiedossier, wij staan voor u klaar.

temperatuur instellen
energie label

Vraag ons om raad

Wilt u uw ventilatievoorontwerp laten maken door ons ervaren adviesbureau? Dan maakt u een goede keuze, want bij ons rekent u op heldere communicatie en een snelle en professionele service. Neem snel contact op met onze experts en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar!

offerte invullen