EPC voor gemeenschappelijke delen

Wist u dat het sinds 2022 verplicht is een EPC te hebben voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw (EPC GD)? Dit certificaat geeft potentiële huurders of kopers informatie over de energiezuinigheid van het pand. ACEG Energy in Zele helpt u graag met het behalen van uw energieprestatiecertificaat dat tien jaar geldig is. Onze energiedeskundigen zijn uw partner op het gebied van energiecertificaten en -studies.

Veiligheidcoördinatie
Ventilatieverslaggeving
Energieprestatiecertificaat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Een EPC behalen voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw

U bent waarschijnlijk al vele jaren op de hoogte van het feit dat u bij de verkoop en verhuur van woningen en appartementen in het bezit dient te zijn van een energieprestatiecertificaat. Het is nu ook noodzakelijk om over een EPC te beschikken voor de gemeenschappelijke delen van grote appartementsgebouwen met minstens vijftien eenheden. Onze specialisten bieden begeleiding voor uw EPC-label aan. Naast dat ze de exacte energiescore van uw appartementsgebouw berekenen, maken ze ook een stappenplan voor de renovatie van uw pand, om zo een beter EPC-label te behalen.

temperatuur instellen
energie label

Vraag een offerte aan voor de bepaling van uw EPC

Wenst u een beroep te doen op de expertise van ACEG Energy bij de aanvraag van een EPC voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw? Onze energiedeskundigen staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie over een energieprestatiecertificaat. Vraag online een offerte bij ons aan als u van onze diensten gebruik wilt maken.

offerte invullen